Hund

Tips på tillägg till Firefox

3 November 2007

Adblock Plus<

Detta är ett tillägg som är ett absolut måste! Det blockerar all reklam och gör surfandet till en mycket mer rofyllt upplevelse. Har man en inte fullt så snabb internetanslutning så är det nog inte alla gånger så uppskattat att behöva ladda all reklam överallt.

Mer info.
Installera.

Adblock Filterset.G Updater

Detta tillägg är faktiskt ett tilägg till ovanstående tillägg. Det ser till att Adblock Plus är uppdaterat med det nyaste filtret.

Mer info.
Installera.

CustomizeGoogle

CustomizeGoogle är ett tillägg som förbättrar Google’s sökresultat genom att lägga till extra information (länkar så som Yahoo, Ask.com, MSN etc) och tar bort oönskad information som reklam och spam. Alla funktioner är valbara och det går att ställa in efter eget tycke.

Mer info.
Installera.

Fission

Fission kombinerar adressfällt och statusfällt i ett.

Mer info.
Installera.

NoScript

Detta tillägg tillåtet JavaScript, Java och annat exekverbart innehåll att endast köras från säkra domäner som du själv tillåter.
Ett måste för er med Windows och som vill känna sig säker!

Mer info.
Installera.

TimeTracker

Detta tillägg håller reda på hur mycket du surfar. Den räknar din aktiva tid med Firefox. Den slutar att räkna efter 1 minuts inaktivitet i Firefox och fortsätter sedan när du åter blir aktiv.

Mer info.
Installera.

Extended Statusbar

Detta tillägg lägger till en statusrad nere i det vänstra hörnet som visar den hastighet som sidan laddas i, hur mycket i procent den har laddat, tid och den överförda mängden data.

Mer info.
Installera.

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]