Hund

Android 2.3 Gingerbread på min HTC Hero

1 Juli 2011

Igår flashade jag Cronos Gingerbread 0.0.6 Beta på min Hero. Jag hade tänkt mig att det skulle vara kul att testa Gingerbread på riktigt, inte bara virtuellt via Androids SDK. Till min stora överraskning var romen riktigt funktionell och prestandan var mer än duglig för att vara en tidig beta.

Det som inte fungerar i skrivande stund är:

  • Kamera/Inspelning
  • Sensorn
  • GPS:en fungerar bara delvis

Jag märkte även att appsen jag installerade via Titanium Backup inte får en länk till Market och att vissa anomation laggar. I övrigt har jag inte hittat på några buggar eller deffekter. Jag kommer utan tvekan att fortsätta köra denna ROM och noga följa utvecklingen. Mitt begär efter Google Nexus S blev faktiskt lite mindre nu, men jag kommer utan att tveka köpa den så fort den kommer till Sverige. :)

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]