Avatar
Linux, textfiler & minimalism
25 Juli 2019

Mina rekommendationer på netcasts

Här är mina rekomendationer på bra netcasts som jag lyssnar på (eller har lyssnat på tidigare). Jag vet att det finns många fler än det här, men meningen är inte att skapa en episk lista med allt som finns. :)

Om du har rekomendationer och/eller tips på netcasts som du tror att jag eller någon annan skulle gilla får du gärna delta i diskutionen på fediversumet [här] heller på vårat forum [här].

Alla mina rekommendationer är sorterade i bokstavsordning för att inte favoritisera någon mer än någon annan. Listan kan också komma att uppdateras i framtiden, ett tips är därför att bokmärka sidan. :)


Uppdateringar

8 september 2019


Fulkultur & Spel

Linux & Öppen Källkod

Musik

Tangentbord

Samhälle & Underhållning

Teknik

Netcasts Tips & Rekommendationer

Återkoppling

Min blogg består av 100% statisk HTML-kod och saknar därför ett kommentarssystem. Om du vill lämna återkoppling, diskutera eller fråga något går det bra att göra det via e-post, XMPP och Mastodon.