Hund

Gentoo Linux bakgrundsbild

27 Februari 2020

Jag hade lite svårt att hitta högupplösa och stilrena bakgrundsbilder med Gentoo så jag bestämde mig att göra en egen.

Bakgrundsbilden finns tillgänglig i följande storlekar:

  • 1920 x 1080 px
  • 3840 x 2160 px
  • 7680 x 4320 px

Bilderna finns tillgäng via Nextcloud här: https://cloud.operationtulip.com/s/Z7FmBzFdnaQWC8e.

Updatering - 4 mars, 2020

Jag valde att göra om bakgrundsbilden något. Loggan är nu centrerad mot mitten utan hänsyn till texten. Bakgrunden är också lite mer krispig och skarp. Jag har även inkluderat resurser och tydliga instruktioner för hur man gör en egen bild i valfri storlek.

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]