Här finner man det som jag fokuserar på just för tillfället. En aktuellt-sida fungerar lite som ett mellanting mellan en webblogg och sociala medier kan man säga. Läs mer om konceptet “now pages” på nownownow.com”.

Bättre rutiner

Jag har valt att fokusera på bättre rutiner. Detta inkluderar bland annat att jag varje dag avsätter tid för att skapa, vilket oftat är att rita. På kvällen innan läggdags, avsätter jag också en stund för att läsa. Detta efter att ha läst och blivit inspierad av boken “1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga” med James Clear.

Mitt företag

Jag har dragit igång ett litet företag vid namn I/O Keyboards. Tanken var att erbjuda alla tänkbara delar till att bygga egna mekaniska tangentbord, men jag har efter lite erfarenhet och lärdommar valt att fokusera på kretskort just nu.

Mitt företag finns på Mastodon, där jag delar lite lediga uppdateringar. Det finns även ett nyhetsbrev och även ett webbflöde för den som föredrar det. På dessa två kanaler är jag mer restrektiv och delar bara de viktigaste händelserna.


Sidan “Aktuellt” uppdaterades senast den: 2021-12-05.