Hund

Ej sponsrat innehåll

Det finns inga krav på att upplysa en läsare om innehåll som inte är sponsrat, men jag har trots det, valt att ha med en notis för alla inlägg, som omnämner produkter eller tjänster, som tydligt visar om inlägget är sponsrat eller inte.

Jag vill också vara tydlig med att alla inlägg som inte är sponsrade, har betalats av mig, med mina egna pengar. Och oavsett om ett inlägg är sponsrat eller inte, kommer alltid mina åsikter att vara just mina åsikter. Min åsikt kan inte köpas eller påverkas. Men, med det sagt, använt alltid sunt förnuft, och dra dina egna slutsatser om det jag skriver. Trovärdighet handlar om tillit och förtroende. Det är upp till dig, om du känner att du kan lita på det jag skriver, eller inte.

Och för att det inte ska råda någon som helst osäkerhet, är alla inlägg som omnämner produkter eller tjänster, tydligt märkta med antingen “Ej sponsrat innehåll” eller “Sponsrat innehåll”. Om ett inlägg, som omnämner en produkt eller tjänst, saknar något av de två alternativen, har jag helt enkelt gjort ett misstag. Då får ni gärna uppmärksamma mig om det.

[ Sidan senast uppdaterad: 2023-12-15 ]