Hund

Om Hund

Jag är en långsamteknologi-filosof, stolt {pappa,make}, graffitimålare, entusiastisk cyklist, kaffesnobb och en {Gentoo,Alpine} Linux-användare.

Jag började intressera mig för Linux-baserade operativsystem år 2006, och jag har sedan dess använt Linux-baserade operativsystem på heltid.

Mitt liv utanför mina datorer, är förhållandevis nedkopplat, anti-tekniskt och enkelt. Jag äger inte direkt några tekniska prylar, utan spenderar hellre min tid med att vara kreativ och/eller utomhus, ute i naturen.

Min hemsida

Min hemsida har historiskt sett, mestadels handlat om saker som berört Linux-baserade operativsystem och teknik. Idag har jag inte mycket över till min hemsida eller min dator, men jag försöker att ge min hemsida lite kärlek när jag har lite tid över och känner mig kreativ.

Man kan också påstå att jag är en anti-influencer. Jag skriver om det som jag tycker är roligt och givande. Jag kunde inte bry mig mindre om vad som är ‘populärt’, eller inte. Min värdighet är helt enkelt inte till salu.

Min hemsida finns hos GleSYS, som använder sig av grön och hållbar energi. Jag har skapat min hemsida med den statiska sidgeneratorn Jekyll och min favorittextredigerare Neovim.

Kontakta mig

Det går bra att kontakta mig via följande kommunikationsmedel:


Sidan “Om Hund” uppdaterades senast den: 2022-12-27.