Hund

Om Hund

Jag är en långsamteknologi-filosof, stolt {pappa,make}, graffitimålare, entusiastisk cyklist, kaffesnobb och en {Gentoo,Alpine} Linux-användare.

Jag började intressera mig för Linux-baserade operativsystem år 2006. Jag har sedan dess använt Linux på heltid. Läs mer om det och mina datorer här.

Mitt liv utanför mina datorer är förhållandevis nedkopplat och enkelt. Jag försöker att leva ettt hållbart och eftertänksamt liv. Jag äger inte direkt någon teknik. Jag spenderar hellre tid ute, utforskades i naturen, gärna på cykel.

Min webblogg

Min webblogg har historiskt sett handlat om saker som berört Linux-baserade operativsystem, med stor fokus på guider. Idag skriver jag om det som faller mig in, vilket för det mesta handlar om teknik, öppen källkod och livet.

Min hemsida finns hos GleSYS, som använder sig av grön och hållbar energi. Jag har skapat min hemsida med den statiska sidgeneratorn Jekyll och min favorittextredigerare Neovim.

Jag har försökt att skapa min hemsida med tillgänglighet i åtanke, om du hittar några brister gällande det (eller något annat) är du mer än välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig

Det går bra att kontakta mig via följande kommunikationsmedel:


Sidan “Om Hund” uppdaterades senast den: 2022-12-01.