Avatar

Hund

Linux, textfiler & minimalism
5 Juni 2014

Min Android-hemskärm - Juni 2014

my_android___june_2014_by_hundone-d7kunim

Etikett: Android
27 Maj 2014

Min Android-hemskärm - Maj 2014

 

Etikett: Android
11 Maj 2014

Rengöring av tangentbord

Även om man är en renlig person blir mitt tangentborden snabbt en myshörna för allt möjligt skit. Är man dessutom en nörd och spenderar mycket tid vid datorn gäller det verkligen att man regelbundet städar tangentbordet.

Etikett: Tangentbord
9 Januari 2012

Murmur slutade fungera när jag uppdaterade till version 1.2.3-4

Jag uppgraderade Murmur häromdagen på min server med Arch Linux och allt var frid och fröjd tills polaren ringde och förklarade att han inte kom in på vår Mumble-server.

Etiketter: Arch Linux | Mumble | Murmur
21 December 2011

Jag kan äntligen kontrollera Rhythmbox via terminalen

Tråkigt nog är jag lite låst till Rhythmbox, eftersom jag har dragit på mig en gedigen samling musik genom åren, har även mitt krav på musikspelare vuxit. Jag behöver bland annat en biblioteksfunktion, smarta spellistor och att kunna synka min Android-telefon för att nämna några krav.

Etikett: Rhythmbox
10 December 2011

Vila i frid Blomman

Nu har det sista migrerats från den gamla till den nya servern. Det var med lite vemod som jag körde kommandot “shutdown -h 0”. :(

18 September 2011

Min O2X med MIUI

Jag tror aldrig jag visat upp några direkta skärmbilder här, så det är väl på tiden. Detta är då min LG Optimus 2X med MIUI.

Etiketter: Android | MIUI
1 Juli 2011

Android 2.3 Gingerbread på min Hero

Igår flashade jag Cronos Gingerbread 0.0.6 Beta på min Hero. Jag hade tänkt mig att det skulle vara kul att testa Gingerbread på riktigt, inte bara virtuellt via Androids SDK. Till min stora överraskning var romen riktigt funktionell och prestandan var mer än duglig för att vara en tidig beta.

Etikett: Android
5 Februari 2011

Android-ikon

Jag roade mig med att göra en ikon häromdagen.

Etiketter: Android | Ikoner
2 Januari 2011

Min HTPC, Arch Linux och Ubuntu

Jag har som bekant en HTPC som jag köpte för snart 2 år sedan, en Asrock 330HT med en Intel Atom CPU och NVIDIA ION GPU. Med hjälp av grafikkortet köttar XBMC igenom allt du kastar åt den, men eftersom processorn är av modell liten är det för mig väldigt viktigt att systemet är fjäderlätt.

Etiketter: HTPC | Arch Linux | Ubuntu