Avatar

Hund

Linux, textfiler & minimalism
3 Juni 2009

Fungerande NowPlaying screenlet i Ubuntu 9.04

När jag uppgraderade till Ubuntu 9.04 slutade min enda screenlet jag använde att fungera. Jag har länge sökt en lösning på detta och här äntligen funnit hittat en enkel sådan. Det visade sig vara MPD stödet för NowPlaying som gjorde att denna screenlets inte fungerade för mig med Rhythmbox.

Lösningen var helt enkelt att ta bort 2 filer:

$ sudo rm /usr/lib/python2.6/dist-packages/screenlets/plugins/mpdclient2.py
$ sudo rm /usr/lib/python2.6/dist-packages/screenlets/plugins/mpdclient2.pyc

Nu ska NowPlaying screenleten fungera igen!

Temat i bilden är CoverSutra Lite och kan laddas hem här.

Etiketter: Screenlets | Ubuntu

Återkoppling

Min blogg saknar för tillfället ett kommentarssystem, om du vill lämna återkoppling, diskutera och/eller har några frågor går det bra att göra det via e-post, XMPP, IRC, Matrix och Mastodon.