Avatar
Linux, textfiler & minimalism
3 Juni 2009

Fungerande NowPlaying screenlet i Ubuntu 9.04

När jag uppgraderade till Ubuntu 9.04 slutade min enda screenlet jag använde att fungera. Jag har länge sökt en lösning på detta och här äntligen funnit hittat en enkel sådan. Det visade sig vara MPD stödet för NowPlaying som gjorde att denna screenlets inte fungerade för mig med Rhythmbox.

Lösningen var helt enkelt att ta bort 2 filer:

$ sudo rm /usr/lib/python2.6/dist-packages/screenlets/plugins/mpdclient2.py
$ sudo rm /usr/lib/python2.6/dist-packages/screenlets/plugins/mpdclient2.pyc

Nu ska NowPlaying screenleten fungera igen!

Temat i bilden är CoverSutra Lite och kan laddas hem här.

Screenlets Ubuntu

Återkoppling

Min blogg består av 100% statisk HTML-kod och saknar därför ett kommentarssystem. Om du vill lämna återkoppling, diskutera eller fråga något går det bra att göra det via e-post, XMPP och Mastodon.