Hund

Fungerande NowPlaying screenlet i Ubuntu 9.04

3 Juni 2009

När jag uppgraderade till Ubuntu 9.04 slutade min enda screenlet jag använde att fungera. Jag har länge sökt en lösning på detta och här äntligen funnit hittat en enkel sådan. Det visade sig vara MPD stödet för NowPlaying som gjorde att denna screenlets inte fungerade för mig med Rhythmbox.

Lösningen var helt enkelt att ta bort 2 filer:

$ sudo rm /usr/lib/python2.6/dist-packages/screenlets/plugins/mpdclient2.py
$ sudo rm /usr/lib/python2.6/dist-packages/screenlets/plugins/mpdclient2.pyc

Nu ska NowPlaying screenleten fungera igen!

Temat i bilden är CoverSutra Lite och kan laddas hem här.

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]