Hund

Mitt skrivbord

4 November 2014

Senaste dagarna har jag varit upptagen med en total makeover av mitt skrivbord. Jag har nämligen börja använda det populära färgtemat Solarized. Min fönsterhanterare i3 fick sig en makeover med samma färger.

Anledningen till bytet beror mycket på att jag tycker det är svårt att växla mellan väldigt mörka och väldigt ljusa workspaces, dvs webbläsaren och övriga workspaces som mestadels är fylld med terminaler.

Det är fina färger, men framförallt är dom väldigt behaglig och väldigt trevlig att jobba med. I början kändes det lite konstigt då jag är van med hög kontrast (för hög) och livfulla färger. Men nu har det gått närmare en vecka och jag har absolut inga planer på att byta till några andra färger. :)

Om du gillar vad du ser och vill ta del av mina konfigurationsfiler finns dom på min GitHub.

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]