Hund

Mina nya trådlösa hörlurar - Sony MDR-XB660BT

6 April 2017

Ända sedan jag lånade ett par blåtandshörlurar på jobbet har jag varit helt såld på hur underbart det är att slippa den där sladden. Jag vet inte hur många trådade lurar jag avverkat senaste åren genom att bara råka snubbla på sladden och ibland lyckats haka fast sladden någonstans för att sedan rycka av den innan jag märkt att den fastnat.

När jag såg att Komplett.se hade sänkt priset från 1000 kr till 700 kr på precis de hörlurar jag spanat in tidigare slog jag till på en gång.

Mina tidigare Koss Porta Pro är helt okej för mitt nätradiolyssnande, men de är inte omslutande och eftersom jag använder dem nästan uteslutande på promenader och joggingturer är det väldigt jobbigt när det är minsta lilla vindar, för då hör man ingenting. Och för att inte tala om sladden som vintertid fryser, skrapar mot jackan och då också skapar oljud.

Jag har nu haft dem i drygt två veckor och har använt dem dagligen både hemma och ute, och hittills har batterinivån inte rört på sig, vilket jag är imponerad över. Enligt specifikationerna ska man få ut 30 timmar, vilket jag inte tvivlar en stund på just nu.

Ljudmässigt låter de helt okej för prisklassen, även om basen är något överdriven. Men det är dock inget jag lider av, då jag bara lyssnar på poddradio. I övrigt tänker jag inte kommentera ljudbilden då jag hittills bara testlyssnat på 1 låt och jag är ingen audiofil för den delen, även om jag inte köper (i dubbel bemärkelse) vilket billigt skit som helst.

De sitter inte heller åt för mycket, vilket många hörlurar lätt kan göra, speciellt när de är nya. Och jag gillar att man har röstfeedback när man slår på och av hörlurarna, när den har anslutit sig till enheten i och trycker man en gång på strömknappen berättar hon hur mycket batteri som är kvar. Och det finns även kontroller för att spela/pausa, byta låt och spola.

Jag gillar också att man kan se på telefonen hur mycket batteri det är kvar.

Det enda jag ångrar nu är att jag inte köpte trådlösa hörlurar tidigare. :) Vill du veta mer om dem finns dem på Prisjakt [Länk] och Komplett.se tar fortfarande 700 kr för dem i skrivande stund.

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]