Hund

Mitt Tangentbord - Filco Majestouch 2

9 Juni 2017

Det här tangentbordet är drygt ett år gammalt nu, men jag har nyligen införskaffat mig en specialbestält kabel från PexonPCs] och det kändes därför hög tid att visa upp hur det ser ut. :)

Vad som inte syns på bilden är kontrollern som sitter i den, jag har bytt ut den medföljande till en The Pegasus Hoof, vilket gör det fullt programmerbart med hjälp av TMK firmware. En firmware som är baserad på öppen källkod och ger mig nya funktioner som lager och macros.

Märke: Filco
Modell: Majestouch 2
Storlek: TKL / 80%
Bryatre: Cherry MX Red
Tangenter: NPKC PBT blanks
Kabel: Custom, PexonPCs [Website]

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]