Hund

Länka samman tangentkoder i QMK Firmware

22 Juni 2019

Jag lärde mig idag att man kan länka samman tangentkoder i QMK Firmware. Detta innebär att jag har kunnat förenklat vissa tangentbordskombinationer.

Hittills har jag bara ändrat en sak och det är att jag nu kan använda FN+c/v (Jag har FNCaps Lock) för att kopiera och klistra in text i terminalen och Vim. Innan behövde jag använda kombinationen Ctrl+Alt+c/v. Vilket också innebär att jag nu inte behöver flytta på min hand för att kopiera och klistra in text.

Här är tangentkoderna för att åstadkomma detta:

LCTL(LALT(KC_C))
LCTL(LALT(KC_V))

Jag hittade informationen på QMKs hemsida här: https://beta.docs.qmk.fm/features/feature_advanced_keycodes.

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]