Hund

Hej världen!

5 December 2021

Ibland går tiden fort. Det är tydligen 1 år och 6 månader sedan jag senast gjorde ett inlägg här. Jag har som bekant mest varit aktiv på min engelska webblogg som finns på hund.tty1.se.

Den senaste tiden har jag dock saknat att skriva på svenska, men jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för vad jag vill göra; att fortsätta skriva på engelska, att gå över till svenska eller att fortsätta med båda samtidigt. Efter en tids funderande jag har kommit fram till att min svenska webblogg ska vara den primära av de två. Jag kommer därmed att skriva på svenska och sedan översätta (de flesta) inläggen till engelska vid tillfälle, med undantag för vissa specifika inlägg.

Jag började en gång med den engelska webbloggen för att kunna förbättra både min gamla skolengelska och mitt självförtroende, vilket är något som jag har lyckats bra med. Mina engelska språkkunskaper har blivit bättre, men jag är långt ifrån färdig med dem. Jag saknar dock också att skriva på svenska och att utveckla mina språkkunskaper. Därav min plan att återigen ge den här webbloggen lite kärlek.

tl;dr: Jag kommer att ge den här hemsidan lite mer uppmärksamhet i framtiden.

Nytt utseende på hemsidan

Ni kanske också har märkt att min hemsida har ett nytt utseende. Det är en direkt kopia av utseendet på min engelska hemsida. Jag hoppas inte att det förvirrar någon, men jag känner inte att jag vill underhålla två olika teman till mina webbloggar när de ändå gör samma sak.

Om ni hittar något tokigt på den nya hemsidan får ni gärna uppmärksamma mig om det.

Det finns nu stöd för kategorier

Genom åren har det blivit en hel del inlägg här. Och jag har av någon anledning aldrig kommit mig för att kategorisera alla inläggen, jag har bara varit nöjd med att använda etiketter. Detta känns inte vidare hållbart, och jag kommer därför att ge mig på att kategorisera alla inlägg. Ett arbete som kommer att ta tid att ordna.

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]