Hund

Mitt skrivbord

20 Oktober 2017

Jag är tillbaka till Arch Linux från Gentoo Linux. Jag har fortfarande kvar min partition med Gentoo, men jag blev lite opepp på att alltid ligga efter med vissa paket och jag saknar motivationen att underhålla större paket som qutebrowser och qt-webkit själv. I skrivande stund är Gentoos version av qutebrowser 10 månader gammal och det tog dem 3 månader att få ut den versionen till deras förråd - det är inte okej.

I övrigt är det små inkrementella förändringar som sker på mitt skrivbord. Och det du ser på bilden är:

 • i3-gaps
 • URxvt
 • zsh
 • tty-clock
 • Vim
 • WeeChat
 • rTorrent
 • qutebrowser
 • Newsbeuter
 • Neofetch
 • Ranger
 • Sxiv
 • mpv
 • Twitchy
 • Mutt
 • Khal

Konfigurationsfiler för det mesta finns på min Github-profil [Länk].

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]