Avatar
Linux, textfiler & minimalism
20 Oktober 2017

Mitt skrivbord - Oktober 2017

Jag är tillbaka till Arch Linux från Gentoo Linux. Jag har fortfarande kvar min partition med Gentoo, men jag blev lite opepp på att alltid ligga efter med vissa paket och jag saknar motivationen att underhålla större paket som qutebrowser och qt-webkit själv. I skrivande stund är Gentoos version av qutebrowser 10 månader gammal och det tog dem 3 månader att få ut den versionen till deras förråd - det är inte okej.

I övrigt är det små inkrementella förändringar som sker på mitt skrivbord. Och det du ser på bilden är:

 • i3-gaps
 • URxvt
 • zsh
 • tty-clock
 • Vim
 • WeeChat
 • rTorrent
 • qutebrowser
 • Newsbeuter
 • Neofetch
 • Ranger
 • Sxiv
 • mpv
 • Twitchy
 • Mutt
 • Khal

Konfigurationsfiler för det mesta finns på min Github-profil [Länk].

Mina skrivbord

Återkoppling

Min blogg består av 100% statisk HTML-kod och saknar därför ett kommentarssystem. Om du vill lämna återkoppling, diskutera eller fråga något går det bra att göra det via e-post, XMPP och Mastodon.