Hund

Jag är tillbaka efter ett litet uppehåll

13 Juni 2019

Det är lite över ett år sedan jag senast bloggade på svenska. För er som missat det började jag blogga på engelska förra året. Den bloggen hittar ni här: hund0b1.gitlab.io.

Återkomsten till ära har jag uppdaterat temat och flyttat bloggen från den proprietära plattformen GitHub som nu ägs av Microsoft till en mer permanent domän. Fråga mig inte varför jag valde en proprietär plattform som GitHub från fösta början. Jag tänkte aldrig riktigt på det antar jag. :)

Projektet Linuxkompis och den här bloggen huseras förövrigt av den mycket generösa person som ligger bakom Linux.pizza. Och för det är jag väldigt tacksam!

Jag hoppas att du gillar förändringarna och om du vill följa min blogg kan du enklast göra det via mitt RSS-flöde.

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]