Hund

Musiktips: Polaris - Fatalism (2023)

10 Oktober 2023

Nu är jag inte alls lika involverad i den senaste musiken som jag en gång brukade vara, men jag känner mig ändå säker på att albumet “Fatalism” med bandet Polaris, utan tvekan, är årets bästa metalcore-platta.

Vanligtvis brukar det vara ett fåtal bra låtar på en platta nu för tiden, men här tycker jag att man har fått till 11 grymma låtar av 11 möjliga. Låtarna är tillräckligt unika för att inte bli tjatiga. Och de är dessutom härligt inspirerande med en massa energi som gör en glad.

  • Artist: Polaris
  • Album: Fatalism
  • År: 2023
  • Spår: 11
  • Genre: Metalcore
  • Land: Australien
  • Tillgänglighet: Bandcamp

Meta

Kommentarer

Det finns inga kommentarer för det här inlägget. Använd e-postformuläret om du vill lämna en kommentar på det här inlägget. [Användarvillkor]